Baby, you can claim me

Så ja deklarationen fixad, jag var tydligen en av dom 20000 som hade fått felaktiga deklarationer hemskickade i lådan. Tur att det var lätt som en plätt att fixa :) Time for some work, kanske ses vi på Preem kanske inte!

Payback is sick

Helt underbar dag som börjades lunch på Coffee House med Ursula, Anna och Sanna. Sedan begav vi oss till slottsudden för lite mys och snack.
Nu blir det finmiddag på Altona :)






I've been checking in my tounge in the mirror

Ledig fram tills klockan 16.00 så lite fika i solen låter som en jävulskt bra plan :D


No regrets?

Jag antar att det är normalt att vid denna åldern känna sig förvirrad, inte veta vad man ska göra för att det ska bli bäst. Eller hur man ska göra det. Eller om man kan göra det. Jag kommer göra det, eller nej jag vet inte, kanske lika bra att inte göra det, ehh vad fan vi kör.. Nej riktigt så är det inte, inte för mig just nu iaf och inte heller för hur många andra människor som helst. Jag tror vi alla känner någon form av förtvivlan över vad man vill göra men inte gör eller om man gör det men inte vill göra det. Vad ska man göra för att man ska bli så tillfreds med sitt val som möjligt?

Ska man stanna kvar här där man föddes, jobba på samma jobb hur länge som hellst där man egenterligen inte kanske trivs.. Träffa en kille bli jättekär förlova sig och flytta ihop aldeles för snabbt, köpa hus, skaffa barn och bli gammal på samma ställe som man föddes på? usch låter väldigt tråkigt.. Nästintill deprimerande..

Plugga, ja visst det är jättebra har jag hört. Flytta iväg och plugga några år få en titel, kanske få ett fint jobb kanske få ett skit jobb för man kan inte säga att bara för att man har pluggat 4 år på högskola så kommer man få ett toppenjobb det funkar inte så längre.. Visst sen är det säkert jättekul att leva studentlivet så det är ju en fördel!

Resa, ja det är nog fan det bästa man kan göra, eller det bästa jag kan göra just nu känner jag. Jag vill bara åka iväg så långt bort som möjligt för att se och uppleva andra kulturer.. Men det är inte alltid heller så jävla lätt när man har så mycket som håller kvar en hemma, alla måsten.. Jag ska iväg och se, se mycket och länge men när?..

Rädsla, varför är man (jag) så rädd för att testa på något nytt? något helt galet och bara köra? en av mina stora drömmar är att komma på en sån jättebra idê och kunna utvekla den iden för att sedan starta och driva sitt egna företag, kunna anställa människor skapa jobb, det skulle kännas underbart. Jag tror nog att någon gång under mitt liv kommer entrepenören i mig komma fram..

Ja herregud, vad va det för mening med detta inlägget? Jo jag ville skriva av mig, få ut mina tankar.. Jag är bara rädd över att jag kommer vakna upp när jag är 40 år va bitter och ångra att jag inte gjorde mer under mina unga år än vad jag gjorde, och vad är det att tänka på nu då? Det är åldersnojjan som börjar komma men det får vi ta i ett annat inlägg.. Jag är ung och har hela livet framför mig!

Never alone, always alone..

Nja, någon fika på något fik blev det inte idag men några timmars mys på slottsudden blev det allt.. Låg och solade i bikini vilket faktiskt var riktigt varmt och skönt, det brände lite på magen :) Måste ju förbereda huden lite! När jag och Urusla låg och solade så skulle jag vända mig om för att ta någonting och typ en meter ifrån våra huvud låg det två söta ankor och njöt, vi blev chockade för att vi inte märkt att dom gick dit och la sig men det mysigt med lite sällskap :D Tänk att det är april månad och det är sånt här väder, undra hur sommaren blir.




With a smile on my lips

En sak är säker, sällskapspel är underskattat! Det är absolut något man borde göra oftare bara sitta och spela spel, det gjorde jag ikväll med Ursula, Peter och Ludde och fy fan vad jag skrattade eller det gjorde vi alla haha! Värt att nämna är även min och Ursulas goda middag, hemmalagade biffar med klyftpotatis och min berömda vitlökssås riktigt smarigt va det. Usch nej, nu går ögonen i kors så lika bra att sova lite ska ju upp tidigt imorgon med och jag hoppas verkligen på fint väder eftersom att en av planerna är att ta en härlig fika på något av alla fik som Sölvesborg har att erbjuda :) Nattinatt





Failure


Live like everyday is your last

Kulturell, märklare och chaufför är några titlar jag har levt upp till idag och klockan är bara två undra vad mer som kommer hända idag, jag menar det är ju underbart väder så kvällen kommer nog erbjuda bra saker om den spenderas med rätt människor och självklart kommer det bli så :D

Trots det härliga vädret här hemma vill jag bara åka iväggg sola, bada och härja hihi.. Den tiden kommer när den kommer.



Haha, en härlig bild tycker jag ifrån Turkiet.. NI SKA ARBETA INTE SUPA, klockren..

I'm so glad you have a one track mind like me

Ja alltså jag kan ju säga att idag så längtade jag verkligen tbx till barndomstiden.. Mina små kusiner ifrån Lund kom hit och vi var alla och myste hos farfar.. Tänk att bara springa runt och leka, busa, springa, skratta som ett barn igen, hur underbart hade inte det varit då? Nej nu ska jag inte vara sån, mitt liv leker på ganska bra just nu! Men jag kan ju säga att barnsligheten kom fram ganska bra när vi satt och sjöng till Erik Saades Popular och ja dom lärde mig några coola moves :)



Nu sitter jag och Peter hemma hos Ursula, vi fick ett ryck för lite mer än en timme sedan och blev sugna på calzone och vad gjorde vi åt det? Jo vi körde till statoil i K-stad och köpte oss en varsin, riktigt gott va det! Sedan blev det en åktur i K-stad och en liten sväng i Sölvesborg. Visst fasen nu glömde jag ju nästan att berätta att jag vann på bingolottot hihi Peter vann med, jag vann på sista chansen och det var en bingolott men eftersom jag hade en dubbellott så vann jag två och Peter vann två sverigelotter. Eftersom att Ursula inte vann något så får hon min ena bingolott, shit tänk om jag ger henne vinstlotten? haha ja det återstår ju att se.. Imorgon är en ny dag med nya chanser för äventyr och jag är nyfiken på vad dagen kan erbjuda.. Sweet dreames pepole!

                                                      

 


Imagine that sucker


Forever is an illusion

Helt underbart väder, underbar dag och det kommer bli en underbar kväll det är jag säker på! Har nu fått ner pulsen efter några timmar på jobbet med så otroligt mycket folk men inte klagar jag tiden går snabbt då :D hihi.. Sitter nu hemma hos farfar i väntan på att mina kusiner ifrån Lund ska anlända för lite påskmys så här på eftermiddagen. Snälla Ursula jobbar två timmar för mig så att jag kunde gå tidigare, snäll tös de! Ikväll är det bingolotto som gäller och jag hörde att jag fick vinstlotten med färgfemman på, vi får väl alla vänta med spänning och se om det är sant? Ne nu är det dags att njuta lite ute i solen, kanske få lite färg? haha jag kan ju drömma.. Uppdaterar senare om jag fick vinstlotten eller inte.


Wake up in the morning feeling like P. Diddy

Finally, jag har nu landat i soffan efter 8 timmars jobb en lördag som denna lite trött sen igår är man allt.

Ja gårdagen, jisses vilken kväll! Började dagen med att jobba för att sedan stressa som en idiot för att hinna bli klar för avfärd och denna gången bar det av mot Växjö för att kolla på Voice of contention! Det blev en liten roadtripp dit med mig bakom ratten och min galne vänn tätt intill följt av Stogge Viktor och Kim riktigt nice! Väl framme var det dags för killarna att spela och vet ni vad? dom är riktigt duktiga :D Efter spelningen och ett besök på donken vart det dags att festa till det lite tyckte vi och gud vad kul vi hade det, det blev fest hemma hos Erik och med häligt sällskap, god dricka, gott snack och bra musik? ja det var det med vissa undantag haha.. Runt ett var det dags att åka hemåt och vilken jävla färd det blev, stoppade av polisen för vad vet jag inte någon kontroll och helt plöstsligt var däcket löst? alltså bultarna som håller fast däcket hade lossat jätte mycket.. Jäkla tur att man hade händiga killar med sig som löste problemet och ännu mer tur att det inte hände något! Iaf jag och Ursula rockade satan i baksätet hela vägen hem snacka om att vi njuter av rock n roll livet, det är något vi håller kvar vid ett tag till!! hihi. Det blev en liten trevlig efterfest sedan somnade vi jäkla gott vill jag lova! Det här måste göras om, många gånger om!

Just nu händer det massa saker, massa bra saker och jisses som jag längtar till vad som komma skall!



Så här fint var det när vi körde dit..



Kim kände för att utmana ödet och bli lite wild and crazy!!



Naw



Voice of Contention in action :D 



Och efter festen hos Erik började bilfärden hem inte lika fint som bilfärden dit haha



Rock n roll



The Fishes is crazyy 



Ingen komentar! Eller okej HAHAHAA XD



Bälten kan vara riktigt roliga på fyllan :D ;)

That's what friends are for!

Hade en riktigt härlig kväll i Växjö igår med mina bästa vänner. Spelning, fest, polis och lösa däck och ett riktigt skönt sällskap gjorde min kväll! Bilder kommer men nu måste jag pysa till jobbet, jag är förvånansvärt pigg just nu faktiskt och hoppas på en bra dag på Preem! :D

You will always be my first

Ja då har man en blogg precis som så många andra.. Snacka om att bli påverkad? och jag som alltid tyckt att jag inte blir påverkad lätt men man slutar aldrig förvånas. Hur detta kommer gå eller vad jag kommer skriva om ( kommer jag ens skriva? ) får vi helt enkelt se, time will tell..

Nej det har varit en lång dag idag och imorgon kallar jobbet kl 8.00 så med det säger jag god natt...

Får även lägga in ett tack här till Ursula som fixade min design, tackar så hemskt mycket :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0