Feels like a good day, without you in my thoughts

Hejhopp, pigg och glad? det är iaf jag :D

Sitter och väntar på Ursula just nu, vi ska åka till K-krona. Jag ska till farbror doktor och sen ska vi shoppa nya träningskläder eftersom att vi ska börja träna på riktigt nu och då måste man ju se snygg ut me? haha! uppdaterar senare om hur dagen var :)

PUSSS


Right now I have problems to deal with reality..

Hej, just nu är det en besviken Tea som skriver. Jag har spelat bingolotto med några vänner och jag vann absolut ingenting och inte heller någon annan. Jag säger som Kim, det är riggat. Fast jag vet att det inte är det men ändå. Tacosen blev iaf väldigt god och jag är nu väldigt mätt. Ikväll är det tydligen Matrix maraton som gäller, eftersom att jag umgås med mina killkompisar så har jag inte så stor talan utan det är väl bara att kolla och se glad ut. YIPPIEE :D


I don't wanna do this anymore

Hemma ifrån jobbet, bästa Peter kom som vanligt och gjorde mig sällskap vid stängning och efter det körde vi ner en lite runda till Hällevik och hälsade på Anders som numera bor där och sen tog jag min bil och körde hem.. Väl hemma kom klumpen tbx och jag känner mig helt tom. Ska sätta på filmen En blomma i Afrikas öken som är en sann historia om en kvinna som flydde sitt liv, korsade öknen och förändrade världen. Jag hoppas jag vaknar upp imorgon utan denna dåliga känsla..


Sometimes we smile even though we do not want, it's called fake happiness

God morgon, vilken härlig dag, eller hur strålande sol och jättevarmt helt underbart, fast nää.. Har iaf hunnit med mötet på Komvux och nästa vecka börjar jag läsa EnB där, ska bli skönt. Även om det bara är några timmar i veckan men ser fram emot det faktiskt. Denna morgon har varit ganska tung, jag vaknade upp där jag vill vakna upp bredvid den personen jag vill vara med, fast idag var det med vetenskapen att jag inte kommer göra det på väldigt länge eller ens överhuvudtaget igen.. Tiden får väl utvisa oss eller föra ihop oss.

Nu får jag nog svepa mitt kaffe och köra till Preem där jag ska spendera 11 timmar idag, skönt faktiskt så man inte sitter hemma och glor.




It`s not the goodbye that hurts, but the flashbacks that follow..


I want to do something crazy!

Jag behöver (längtar efter) en kväll fylld med Rock `n Roll! Åka någonstans och bara ha sjukt kul och vakna upp på morgonen och tänka fy fan vad kul jag hade igår men vad fan gjorde vi egentligen och sen bryta ut i asgarv? hur sjukt kul hade inte det varit... Det händer alldeles för sällan och det är sånt som iaf jag tycker man ska passa på att göra nu när man är ung och inte har barn, hus, hund och skit.. Okej skit är det absolut inte men det finns inte med på min karta ännu..

 

 

 

Blandade bilder ifrån roliga kvällar med fina vänner <3

Please cheer up my day!

Omg, jag dör! Idag är en sådan dag där jag vill göra allt men orkar inte göra något? Sitter i min säng och har en massa saker som jag kunde gjort som är tusen gånger roligare men jag orkar inte resa mig upp och ta tag i det.. Vilket problem alltså haha.. Idag har jag iaf ringt till Komvux för att se om det finns någon möjlighet för mig att läsa upp EnB som jag inte klarade när jag gick i gymnasiet och sen läsa till MaC för att få lite meritpoäng och det skulle nog inte vara helt omöjlig så på fredag ska jag dit på möte och om allt går som det ska börjar jag skolan nästa vecka fast bara några timmar i veckan för jag jobbar ju på Preem med, men det ska nog gå att kombinera :)

Nu ska jag gå och städa lite, min pappa brukar lämna små roliga lappar med saker han vill att jag ska göra när jag är ledig. Ibland ignoreras dom men idag tänkte jag ta tag i det lite, sen blir det att hoppa in i duschen!


Work Work

Godmorgon :) Eller ja nu är det ju iof lunch men ändå. Skulle börjat elva idag men fick ett sms av chefen att jag kunde börja tolv så jag sov vidare, mycket skönt! Idag kommer jag stå på preem hela dagen och ikväll hoppas jag på någonting bra! :D

Have a nice day!

Hold my hand

Kantareller är jäkligt gott men alltså vet man inte vart man ska leta är det faktiskt svårt att hitta, MEN vi lyckades faktiskt hitta några :) Ja, jag, Peter, Khaled, Stogge och Kim valde idag att åka till Vanneberga o leta kantareller. Jag tog med svampkorgen och killarna humöret haha tills en del av dem insåg att det inte var så smart att ha shorts på sig inne i skogen när det var en massa buskar. För tillslut fick de sällskap av en massa fästingar. Det var faktiskt både kul och mysigt men det hade varit mycket roligare om vi hittade massor av svamp..

Igår efter jag skrev inlägget här nedan så ryckte jag upp mig och körde in till Peter mfl. Vi körde en runda, snackade och landade i soffan stirrandes på en grymt konstig skräckis haha, kul va det! :D Somnade där och vaknade idag runt tolv, körde då och bar en massa möbler hos käre farfar sen kom svampidén och då bar det iväg in i Skånes skogar. Nej nu ska jag laga mat och bara ta det lugnt och snart dyker det upp trevligt sällskap! Ha en mysig kväll <3

 

 


Maybe we lost the magic peace, and maybe we're both too blind to find it

Hej bloggen ;) haha ojdå, vart visst väldigt längesedan det hände något här! Har ingen annan ursäkt än att det är sommar och jag har haft fullt upp med jobb, umgås med vänner och bara njuta <3 Men idag är det trist väder vilket resulterar till att jag ligger i min säng med datorn i högsta hugg och en film på tv:n samtidigt, väldigt skönt faktiskt!

Som jag skrev har jag jobbat ganska mycket denna sommaren men nu börjar sommarschemat ta slut och nu (imorgon) är det sista veckan sen börjar det vanliga schemat igen, skönt! + att jag är ledig imorgon så det blir sovmorgon och förhoppningsvis en hel del andra trevligheter  :) Jag hoppas även på att kvällen erbjuder något kul, men det kommer den göra! Ha det bra så länge.


RSS 2.0