Deutschland, wir kommen, watch out!

Tältet rest, maten är i magen och jag har landat i Ursulas soffa och är överlag nöjd med dagen. Det blev lite kläder inköpta idag och även lite ärenden gjorda :)

Imorgon kl 05.00 sitter jag och Ursula på bussen påväg till Tyskland :D wieee. Det behövs laddas upp lite inför alla sommarens bravader!


En härlig partybild ifrån Cypern :)

Imorgon är det vi som rockar på bussen ;)

Hey sweetie

Har orkat gå upp ur sängen nu, bättre sent än aldrig! Nu blir det en runda in till stan för att se om man kanske hittar något kul att fylla upp garderoben med :) Lite tråkigt är det att vädret är som det är när man är helt ledig men det är bara att bita ihop och ta på sig varma kläder. Planen ikväll var ju att ge tältet ett försök igen men det går ju inte när det regnar. Ha det så bra så länge :)





Nu kom solen igen! Bäst att skynda sig då :D

Live your life before someone else do it

Jag har inget roligt att delge idag för jag har bara jobbat och kollat på One three hill. Har nu sett alla avsnitt som finns att se och som jag förstår det kommer det inte komma fler säsonger, men det är väl helt okej. Jag menar det kan inte hända så mycket mer, eller jo det är ju en serie så allt kan hända. Men iaf, morgondagen kommer se ut som idag typ bara jobb, ibland är vardagen så tråkig!



Kunde inte vardagen varit lite mer såhär? Mexicanska hattar, god mat, god dricka och att det finns så mycket att göra så att man får beslutsångest..

it will be sweet

HELT slut.. Idag sov jag tills kl 12.45 typ och nu är jag jättetrött igen. Jag gjorde inte ens något ansträngande igår ikväll utan tog det bara lugnt, jag fattar inte detta. Blir väl snart piggare med lite mat i magen och förhoppningsvis finns det något roligt att göra. Kanske kommer Ursula hit och vi ska iså fall sätta upp ett tält som har legat här hemma i många många år säkert. Vi tänkte att vi måste kolla så att det håller tätt eftersom att vi ska bo i det tältet under två festivaler i sommar, kommer bli helt galet kul, festivalerna alltså. Att sätta upp tältet tror jag kommer bringa fram mycket frustation!

Först ut i sommar är ju Rock som gäller :)

 

Sen tar vi vårt pick o pack för att åka till Dalarna :D

...

 


Still alive

Vilken tur vi har, såvitt jag vet så har inte världen gått under.. Jag kan bli lite frustrerad av sånt här. Jag menar en 89 årig profet som har räknat ut att världen skulle gått under idag pga av tecken i bibeln. Fatta hur många ungar som har blivit rädda och trott på det, eller typ psykiskt sjuka människor som tror på det. Vad jag vet så är det ingen som tagit självmord pga av detta men så va det ju sist, när det var en komet som skulle träffat världen. Visst då fanns det kanske en chans till att den kunde gjort det, det fanns ju riktiga bevis på att detta faktiskt kunde ske. Nu är inte jag troende men det finns ju massor i världen som är det och säkert tror på han, att det i bibeln någonstans finns tecken på att välden skulle gått under idag.. Aja nu får vi vänta tills nästa träder fram med jordens domedag.

Dagens händelser har inte varit så roliga, jobbat lite och nu har jag krängt pizza usch! Nej det var faktiskt riktigt gott men nu blir det ingen pizza på ett tag. Ikväll blir det umgänge med mina vänner och sen köra lite taxi i natt! Borde även ta tag i bilderna ifrån Cypern, får väl börja gå igenom dom lite kanske :)




Surrounded by good people, yet it all feels so wrong

Åker in till min bästa vän, där väntas det kaffedrickande med hans fina mamma <3



When you want to escape, to places you actually belong, if you can please just run do not hesitate

Morning morning.. Idag eller just nu är jag sjukt trött och lite små gnällig känner mig lite bättre än igår iaf kan vara för att jag hade det så trevligt igår kväll, nu har jag iaf tryckt i mig tacos sallad till frukost och känner mig riktigt nöjd med att ha den biten avklarad. Idag står det jobb på schemat inte på Preem utan på farfars auktion, hmm ja så va det med den saken. Ikväll hoppas jag verkligen på att något kul sker, det är ju faktiskt fredag!



Andra kvällen i Cypern satt vi och njöt av goda drinkar och god mat... MISS IT ALOT!

Everyone needs a change sometimes

Så här blev resultatet, rött rött o rött! :D Jag gillar det massor, gjorde det på Jenny`s klipphörna och det var Stefanie som färgade.






Please, pull me out of the shade I'm about to fall into

SNÄLLA, ge mig ett äventyr! Humöret, känslorna och min personlighet har idag varit kass, vilket suger! Jag måste ha en förändring och det är nu annars kommer jag explodera totalt. Sitter hemma i soffan nu och väntar på Hanna som är en underbar vän som jag lärde känna när jag började gymnasiet och det ska bli så skönt att träffa henne, det händer inte ofta.. Hoppas hon kan få ner mig på jorden lite! Vi ska äta tacos som vi alltid gör när vi ses och bara kolla på film och snacka om allt och inget. Kanske kan hon ta en bild på min nya hårfärg så jag kan slänga upp den här sen..



Jag och Hanna i höstas när vi var i Turkiet :)

Och just de ja, va ju på bio i går och den var bra faktiskt :)Den nya  pirates of the caribbean i 3D på Scala här i Sölvesborg...



In action, Kim som faktsikt passade bäst i brillorna gömde sig bakom Peter..

Home sweet home?? =/

Hej, nu är vi hemma ifrån Cypern eller ja vi kom hem igår, skrev ett inlägg och tryckte publicera samma natt som vi åkte men det kom inte upp, lite tråkigt! Jag har iaf varit i Cypern Aiya Napa med Ursula och haft en underbar vecka med sol, bad, god mat, goda drinkar, härligt uteliv och trevligt sällskap! Lägger upp bilderna ikväll kanske så ni kan se hur härligt vi hade det, jag vill bara tbx dit det var helt underbart! Nu måste jag vila är jättetrött fortfarande.

Ja just det, det kan va så att jag har blivit rödhårig och kanske har jag även satt något någonstans på kroppen? hm ja, får lägga upp bilder på det med när jag är pigg igen :)


Där uppe är vi tillsammans

Cypern, Aiya Napa ja det låter inte helt fel, eller hur?? Och vet ni vad, jag och Ursula ska dit, INATT :D :D
Kommer bli sjukt kul och en massa sol och bad! Ska bli så otroligt skönt att komma bort lite och bara njuta! Så ja inatt kl kvart i tre åker vi till kastrup för att sedan åka till Aiya Napa, GALET.





Ha det bra, vi hörs när vi hörs :)

Du flyger högre än oss andra..

Sjukt, jag är jättestressad och vet inte riktigt varför eller jo det vet jag hihihi :D Men vafan tusen saker som måste göras.. Fyller på med en burk powerking till och vevar upp turbofarten så ska det nog gå bra! hörs senare då delar jag med mig av en jättekul sak :D






When everything feels so fucking good!!!

Vad fan ska man börja med när man ska skriva ett blogginlägg? hej varje gång känns enformigt som fasen! Likaväl kan jag ikväll starta med GOD KVÄLL! Jaja nog om det, ikväll har jag och Ursula haft spa kväll, hårinpackning, ansiktsmask, filning och målning av naglarna är lite av det vi har pysslat med så nu är vi sjukt fräscha :) Nu blir det lite häng med alla våra pojkvänner haha :D ha en bra kväll!


Everybody fight sometimes

Igår kväll hade jag en jättetrevlig kväll! Jag, Ursula, Peter, Ludde, Kim och Stogge åt en underbar middag som var en chansning men visade sig bli jättebra :) efter det så spelade vi sällskapsspel och som vanligt blev det precis lika kul som det alltid blir alla skrattar precis hela tiden..

och idag ja, jag ser det regnar jag ser det regnar det var väl roligt hurra! Efersom att det är så dåligt väder så är det väl perfekt att städa idag? yes så blir det men först ska jag äta min mat och dricka en kopp kaffe.



Att åka utomlands idag hade inte varit helt fel!!

I cant get enough

Tjabba tjena hallå.. Kan ju meddela att efter en dag i Kristianstad så är jag (vi) ganska slut.. Blev en hel del shopping idag! Fast idag var det ingen dyr tekniskt sak utan sånt som kläder, skor, väska osv, men även det kan bli dyrt, usch! Haha jag köpte ett par trätofflor jag lovar att visa en bild sen, jag bor ju trots allt på landet och då kan dom ju komma till användning.

Ska slöa ett tag nu i soffan sen blir det att åka och handla mat för att sedan tillaga något riktigt smarrigt :D




I know it,


When two things match perfectly!

Jag har gått och blivigt med ASUS :D Återkommer med info sen hihi!



Never wake a sleeping lion...

God morgon.. Usch vad trött jag är trots att jag har sovigt i en hel evighet. Idag händer det lite saker, ska nu snabbt fixa till mig sen kommer Peter och då kör vi till Kristianstad för att jag ska bli några tusen kr fattigare fast inte på skit utan på en bra sak hihi =) Senare idag vid fem är det jobbdax!




Här har ni en bild på mig och min bästa vän Peter i vårt smartaste tillstånd! Den här bilden är ifrån när vi var i Malmö för några veckor sedan och kollade på Adept och hade en riktigt rolig fest :D

You're independent and you got my attention

Jahopp, jag har ju visst inte uppdaterat så flitigt märkte jag eller jag blev påmind av min käre vän så kände att det var dags nu. Har inte gjort så mycket roligt, jobbat en hel del både på Preem och på Auktionen (Farfars auktion) både roligt och tråkigt, sen har jag spenderat all min lediga tid med underbara vänner och gjort både ingenting och allting!

Idag åt jag lunch på Blåregn och det var faktiskt jättegott det fanns massor att välja mellan och personalen var både trevlig och rolig haha. Nu sitter jag hemma i Gammalstorp, första hemmakvällen på veckor. Pappa och Peter sitter och kollar hockey skitkul NOT! Borde ta tag i att städa, tvätta och duscha haha men nej det orkar jag inte det kommer en dag imorgon med. Ha en trevlig kväll:)





Bilden har ingenting med inlägget att göra, men jag tycker den är härlig! Ren glädje..

RSS 2.0