Söndag

Höll på o skriva värsta novellen om förändring, saknad osv men blev så frustrerad utav någon anledning så hoppar över det idag. Gnäller ist över vädret. Fast det är faktiskt mysigt, när man är inne då..

 

Ha en mysig söndagskväll!


 

 


Celebrate the weekend with Captain Morgan?

Fy fasen vilken ruggig dag.. Det blåser, regnar och blir mörkt för fort! Jag längtar till värmen så otroligt mycket. Idag har jag jobbat lite på min farfars auktion, dock tagit det väldigt lugnt eftersom att jag fortfarande har lite ont i ryggen, när ska det bli helt bra? ja vem vet... Har iaf precis tagit en varm dusch och nu ska jag vila mig o få upp värmen i kroppen sen blir det tre timmars jobb på Preem hehe..

Vet ni vad det bästa är med att ha en av sina bästa vänner som kollega? Jo vi skiftar våra tider lite hur som, mår jag dåligt ja då jobbar Ursula några timmar av mitt pass så man slipper jobba hela dagen och mår hon dåligt är det tvärtom och idag är det så. Hmm, jag kan tänka mig att många kan tänka att det är jobbigt och vara så nära vän med någon som man jobbar ihop med men nee det tycker inte vi. Och varför jag skriver vi är för att jag vet att Urusla tycker det är bra me haha!




Så här såg det ut på Preem dagen då vi hade kanelbulle tävling, då var det teamwork som gällde och fy så kul vi hade det. Visst kan vi sura på varandra på jobbet, det kan Ursula konstatera :P men det går alltid över efter en liten stund haha, så det ska va eller? ;)



Yes, så så är det. Senare ikväll hoppas på Capten Morgan & trevligt sällskap ;)



Let me sleep..

Kär i att sova, ja det är jag nog! Jag älskar att ligga i sängen, stänga ögonen och snurra några varv för att sedan somna, fy vad skönt det är ♥ Men ja, det kan bli för mycket för när jag väl sover så sover jag länngggeeee och sen är jag trött hela dagen tills jag sedan somnar igen..  Ett tag sov jag så mycket att jag o min familj + vänner tyckte det var lite för mycket så jag gick till doktorn. Det visade sig att det är väldigt vanligt speciellt hos kvinnor att man har järnbrist vilket i sin tur kan leda till att man blir mycket trött. Lite järntabletter + vitaminer så blev det bättre igen. Kanske borde köra igång med en sådan kur igen, speciellt nu när vi är inne i de mörkare tiderna på året.

 

 



Ungefär såhär kände jag idag när min mobil ringde typ hundra gånger när jag sov och tillslut gick det ju inte att ignorera längre. Det var bara att hoppa upp ur sängen o köra in till stan till Ursula för en tripp till Kristianstad. Lite shopping blev det. Åkte även ut till Media Makt för att kolla om det fanns någon intressant filmkamera där för ett framtida inköp. Vill nämligen ha en sådan när vi ska till Thailand. Nu är jag hemma och ser framemot en lugn kväll o en bra film eller någon spännande serie. Puss och godnatt ♥


It´s ok not to be ok...

Heej, allt bra? här finns det massor av värk i ryggen som jag gärna delar med mig utav.. Trodde det var påväg att gå bort men inte idag inte. Dagen är oplanerad fast jag kör i skrivande minut (typ) in till Ursula i stan för att snacka lite skit kanske äta något gott och snacka lite om vår resa till Thailand!

Jag saknar mitt röda hår och jobbet faktiskt! Har inte jobbat på en vecka nu och det börjar klia i hela kroppen...


SÖNDAG?

Japp, nu är min gåsoskuld tagen och gott va de! Nöjd med söndagen och nöjd med helgen. Kvällen avslutas förmodligen med dem som jag trivs bäst med, mina vänner! På bilden ser ni gåsen och min glada kusin Ingrid :)


På väg till Lund och gåsen!

Godmorgon :) idag är det gråt ute men jag är glad för det! Idag blir det en dags utflykt ner till Lund för att hälsa på mina kusiner osv. Fick nyss reda på att det blir gås till middag, spännande. Puss på er :)


Sometimes it's better to just be quiet and let them understand themselves

Först och främst, bion igår va GRYM tycker iaf jag. Eftersom att jag inte läst böckerna så hade jag ingen aning om vad som skulle hända, och nu vill jag att den sista delen ska komma NU!!
Efter bion igår blev det fest o mera fest vilket ingen av oss tackade nej till haha, vissa blev fullare än andra och kvällen var full med god dricka, skratt och trevligt umgänge. Sov för länge idag och har inte gjort något vettigt utav dagen men det gör inget, än så länge är jag nöjd för det. Sitter just nu men kim o peter dom roar sig själva och jag roar mig med att skriva några rader här sjukt ointressat men iaf haha..
Ha en bra lördag, hoppas den erbjuder något kul! <3

Something to look forward to..

Har ju länge velat åka utomlands lite längre iväg än ner till Grekland och lite längre än en vecka och med lite mer äventyr. Och ja man kan ju säga att det faktiskt blir av nu :D

Whoppaaa!

För jag och Ursula åker till Thailand i en månad för att semestra på bästa vis! hihih Det blir Januari/Februari och resan är bokad och jag är hur glad som helst :) Planen är att åka runt i Thailand och besöka de olika öarna som finns på de olika ställena men planen är även att inte planera för myk innan vi åker dit, bra combo :)





 

När vi var i Cypern i våras :)


When you can live forever, is there anything worth dying for?

Godmorgon, ja så illa är det.. Sovit bort hela dagen känns det som! Idag är det iaf fredag och det vankas bio med min bästa Ursula, så jäkla tråkigt o va sjukskriven när hon jobbar en massa nu men ikväll får jag ha henne i några timmar :) Det blir självklart Twilight filmen Breaking Dawn en massa popcorn o säkert något annat gott.
Efter bion hoppas jag på att det blir lite fest, jag är ju sugen på att smaka lite av de goda dryckerna som inköptes i Tyskland i förgår.


Just de släpper en liten bomb sen :D
Pusss

one year older mean one year wiser!

Hej! Nu är jag människa igen efter gårdagens lilla tripp då jag var i Tyskland och handlade hem en hel del goda drycker ;) Jag åkte dit med min kära pappa o farfar. Denna lilla dags utflykten har varit planerad ett tag eftersom att Farfar fyllde 70 igår så det var en liten present till han. Hade en himla trevlig dag och handlade för mer än min budget men vafasen! :)

Pappa farfar och jag.

Något som vi alla handlade hem var en varsin flaska Zimmer, ganska självklart när vi hittade det rödvinet. Sen måste jag bara visa den andra flaskan som det faktiskt flyter runt 22 karats guld flingor i som man kan dricka, ni ser kanske de guldiga bladen?  :)


Redbull, kaffe o redbull! Trööttt...


Iväg på upptäksfärd hela dagen lång, skriver nog några rader ikväll/ natt! Idag kommer även stogge hem ifrån Kalmar o han är lika saknad som vanligt :) Ha en härlig Onsdag :)


Sunny day <3

Vilken härlig dag det har varit, strålande sol härligt umgänge och en massa sysslor är gjorda :) Jag har ju gått och blivigt sjukskriven nu i en vecka så känner mig ganska rastlös så tur att jag har mina vänner som hjälper mig! Nu ikväll blir det lugnt en film o mys i soffan låter som världens plan. Just det höll på att glömma, Ursula döpte mina katter idag det blev bla Harley och Tayson och dom namnen är faktiskt väldigt passande, tummen upp för det :D

Bilden har inget med dagen o göra men det är dom jag har fått stå ut med hela dagen eller tvärtom, dom fick stå ut med mig! haha
Ha en trevlig kväll
Pusss

Tears don't mean you're losing, everybody's bruising, Just be true to who you are!

God förmiddag? ja så kan man nog med skriva. Jag kan ju helt klart meddela att det här med att blogga inte är min starka sida, men nu kändes det rätt igen! Inte så att jag har så jättemycket kul att skriva om men bara för att. Idag är det måndag och helt underbart väder, synd bara att man inte kan njuta av det riktigt pga min rygg. Den har bråkat med mig en hel del dom här senaste dagarna, men det blir snart slut på det! hoppas jag..

Tänkte på det, kanske borde börja blogga igenom mobilen.. För att eftersom att jag nästan aldrig är hemma så sitter jag inte heller vid datorn mer än genom mobilen, det kan va en lösning! haha

Kom på iaf en sak som har hänt sen sist jag skrev här, jag har ju fyllt 20 och är numera vuxen! på pappret hehe.. Och jag kan garantera att mina närmsta vänner märkte av min åldersnojja, shit tänker jag nu, hur blir det då när jag fyller 25 o 30? Ja det är lång tid tills dess! Iaf så passar ju en bild ifrån mitt första besök på systembolaget in ganska bra då.


Ha det så bra
Pusss


RSS 2.0