When it's al over

Godmorgon. Idag är det den 31/12-2011 och det kommer det aldrig vara igen. Under detta året har det hänt så fruktansvärt mycket saker, både bra och dåliga. Jag har även lärt känna mig själv och människor runt om mig bättre vilket gör att mitt förtroende till mig själv har ökat. Man har även lärt sig vilka gränser man ska sätta för olika saker för att må bra och att inte glömma bort sig själv! Jag hoppas att 2012 kommer vara ett år fullt med upplevelser som kommer ge många goda minnen <3 Nu åker jag och jobbar mina sista timmar på Preem 2011!


Wohhoo!

Idag ger jag mig själv cred faktiskt! Nyss hemkommen ifrån jobbet och en kopp kaffe hos farfar och jag har fortfarande ett gott humör? vad är det som har hänt. Kan vara så att jag längtar tills imorgon då det vankas fest och det gillar ju jag skarpt :D Nu ska jag svira om till lite bekvämare kläder än jobbets och ta ett ryck här hemma innan det börjar se stökigt ut igen. Kanske får jag även sällskap lite senare men ingen vet hihi :) annars blir det bara en lugnt fredag här hemma i Gammalstorp.


Jag i min snyggaste outfit ;) Preem kläderna..

2012 Wishes













'





weheartit.com


Good morning sunshines

Uppe med tuppen, jadåå!!
Börjar jobba nu 06.05 och jag hoppas dagen flyter på bra och snabbt :) Efter jobbet blir det att åka in till stan och köpa lite smått, typ strumpbyxor tills imorgon osv. Men vi hörs nog sen, ha en bra dag ♥


En sak jag brukar tänka på när jag öppnar på jobbet så tidigt så känns det så orättvist och att det bara är jag i hela världen som är uppe så tidigt. Men så är det ju verkligen inte. Möter tex massor med bilar bara på listervägen när jag kör till Preem. Men ändå, det är känslan när man precis har satt sig i bilen och ska börja köra om räknas...

Every day is a different day






Everything you ever wanted

Livet är verkligen bra spännande ibland, hur människor man har höga tankar om verkligen kan sjunka till botten ganska snabbt. Det är då det är tur att man vet vilka som alltid kommer vara där även om det hänt något. Det är kul när människor förändras till det bättre men när inte det är fallet så tycker jag synd om dom. Det viktigaste för mig är att man står för vad man tycker och vågar säga det. Annars är det bara patetiskt. Vända ryggen till när det är lite svårt är lätt men att få det rätt igen är inte alltid lika lätt. Hoppas alla får en fin kväll och morgondag och framförallt nyår!




Swinging in the backyard pull up in your fast car whistling my name....

Morning, fast det är ju inte morgon men vaknade nu... Va mycket skönt att sova ut efter många sena kvällar och mycket jobb. Igår åkte jag och några vänner in till kristianstad till biljardkompaniet efter att ha förfestat lite hemma hos mig. Kvällen var verkligen super bra och mår faktiskt förvånansvärt bra idag :P Nu  tänkte jag ta tag i mig själv och åka in och träna så att man vaknar till lite, har lite träningsverk sen igår men det känns skönt för då känns det att man gjort någon nytta..

Ang grill/eld kvällen i förgår så är det verkligen något att rekommendera! Ta på sig massa varma kläder hitta en mysig plats där det är vindstilla och ha med er ved för några timmar, människor ni älskar och god dricka så löser sig allt ♥


Livet är fullt med besvikelser, ikväll ska inte vara en av dom!

Tjohopp! Ger mig ut i kylan med "mina" killar och bara njuter av en fin brasa och härligt umgänge, om allt går som det ska dvs ;) haha! Uppdaterar imorgon om hur kvällen slutade. Pusss Ps. Jag ska iaf inte frysa så har massor på mig :)


Flying high

Hej :)
Allt bra? här är det kanon om man bortser ifrån att jag är ruskigt trött och börjar bli förkyld :)
Har inte uppdaterat så flitigt nu de senaste dagarna men har varit fullt upptagen med annat och faktiskt inte så intressanta saker heller för den delen. Jo, haha.. Jag och Ursula fick för oss att baka lussebullar mitt i natten typ.. Vi började när hon slutat jobbet dvs vid 22.00 i lördes kväll och vi var inte klara förens 03.00 på natten. Och då var dom ju iaf underbart goda och bakade med så mycket kärlek (hmm eller pust o gäspande) att de bara var tvungna till o smaka gott.. Sorgligt nog glömde vi bort att ta ett foto på dom och inte heller kommer det bli mer lussebakande i år för min del för vi va ju inte så duktiga med att få till det rätta utseendet på dom. Det såg mer ut som en tre åring gått lös på degen hehe..

Ne nu ska pizzan in i ugnen och jag ska piggna till för om några timmar vet jag att ursula ringer och tjatar på mig att jag ska komma hem till henne vilket jag troligtvis kommer göra, precis som vanligt :)

Pusss


RSS 2.0