2012-03-31

Hello my friends? Idag har jag jobbat hela dagen och nu sitter jag och väntar på pizza haha.. Ikväll blir det lite hmm vad kallar man det "chill party" och jag är sjuk pepp! Börjar inte jobba förens kl 13.00 imorgon så hinner sova väck ruset och piggna till :D Varje lördag när jag öppnar på jobbet så är det likadant..

  • Vaknar och tänker fy fan ikväll ska jag bara va hemma och ta det lugnt, sova tidigt!
  • Någon gång mellan 11-12 så piggnar jag till och börjar tänka på vad jag ska göra istället för att sova
  • Efter 12 går tankarna på helt andra håll än att sova, typ som FEST??
  • När jag slutat vid 16.00 är jag seg och trött och planerna på att sova kryper sig långsamt på mig
  • 17.30 börjar man fixa till sig och blir då sjukt pepp på att träffa folk/busa/festa eller vad som helst som innebär att faktiskt göra något socialt

Det är alltid samma sak varje helg haha och jag tror inte att jag är ensam :) Ha det så bra nu.


Work work :)

På väg till jobbet en solig dag som denna, men det gör inte så mycket har varit ledig så många soliga dagar nu så nu är det någon annans tur o va ledig :) ha en fin dag!


I wish you were here, held me and kissed me goodnight

Ojojoj vilken dag det blev. Imorse åkte jag till Karlskrona för lite jobb med min farfar och när klockan var 14.00 ringde min chef ifrån Preem och frågade vart jag va? haha jag bara vadå jag är i Karlskrona. Tydligen skulle jag börjat jobba kl 13.00 på macken så det va bara att slänga sig in i "den vita faran" som farfar kallar sin lastbil och åka hem och byta om. Va på jobbet 15.20 och jobbade till nu till 22.00.. Dagen blev inte riktigt som den var tänkt haha som det kan gå. Nu är jag ganska trött efter att varit igång hela dagen så snart blir det sängen och sova :) Imorgon ska jag jobba sen på kvällen blir det middag på Bellas med nästan hela personalen ifrån macken, blir nog trevligt! GOD NATT, SOV GOTT, DRÖM SÖTT and BE AWESOME TOMORROW


You just have to love color

Det är helt sjukt hur shoppingsugen man blir när alla vårkläderna kommer, så mycket färg! Jag som nästan alltid är svartklädd gillar faktiskt detta sjukt mycket och längtar efter en riktigt shoppingdag :D Typ såhär vill jag gå klädd nu i vår!




Så fräscht enkelt och snyggt, bilderna är ifrån http://ashley-ringmybell.blogspot.se/ jag tycker hon har en riktigt bra blogg om man söker inspiration!




2012-03-28

Hejsan hoppsan :) Idag har jag inte gjort allt för mycket för världen. Fast jag har varit ganska duktig ändå. Jobbat hela dagen med att lyfta massa saker ser det som - tjäna pengar under tiden jag får träning, vilket är ganska motiverande :D Ikväll har jag ingen aning om vad som kommer ske får se vad som händer helt enkelt :) Igår efter löprundan åkte jag och Peter in till stan en runda och träffade lite folk men ikväll är sängen och en bra film ganska så lockande!



Peter va också med och slet idag, här har ni en bild ifrån i somras på oss lagom fulla och glada :D  ♥

I like coffee and I like sunshine, good day!

Njuter i solen en stund med en god kopp kaffe :D Snart kommer Peter och då ska vi ut och röra på oss hoppas att träningsverken släpper lite!


2012-03-27

Godmorgon. Pigga och vakna? inte jag, har världens träningsverk & huvudverk så denna dagen kommer bli kämpig. Jag har iaf redan hunnit med en runda in till Sölvesborg för ett snabbt ärende och nu ligger jag i sängen igen och ska alldeles strax göra lite ägg och bacon frukost :) Idag skulle ju jag och Hanna fikat men så blev det inte framskjutet ännu en gång. Så vad ska jag göra idag då, tänkte röja lite här och städa min bil och sen in en runda till gymmet sen hoppas jag självklart på något annat kul med :)


Frukost i Bangkok, vi åt frukost på samma ställe där under dom dagarna som vi var i Bangkok och varje dag fick jag ägg formade som hjärtan! Jag tror att någon där gillade mig lite extra mycket, eller? ;)

Please marry me

Alltså jag har snöat in mig totalt på Ryan Star, vilken kille, vilken musik, vilken röst shit vilken sexbomb!! Det var i helgen som Jodde, Jessi och Sussa introducerade hans musik för mig och sen när Jodde visade bilder på han så dog jag en smula. Jag är kär haha, ni vet inte kär kär utan kär.. Hmm nu blev det rörigt men jag tror ni fattar ;)

Lite ögongodis en måndagskväll som denna


Eftersom att jag är så inkompetent så vet jag inte hur man lägger upp en musikvideo här men lyssna på Spotify eller på Youtube om ni vill se :D

Bra dag, bra humör!

Det första jag bara måste skriva här är att fyfan vad sköna skorna va! Jag kan varmt rekommendera att lägga lite extra pengar på ett par bra skor för fy vad jag orkade springa, skorna va riktigt snabba ;) Jag och Peter tog en runda idag i solen och det är mycket lättare att ge sig ut med någon annan än att göra det själv om inte lättare så roligare iaf :) Efter det låg vi en stund i solen och bara snackade. Solen gör en så mycket piggare, så ut i solen om ni sitter inne och degar! Efter det körde jag till gymmet och körde först lite uppvärmning och sen ett corepass kommer nog ha lagom mycket träningsverk imorgon men det är lika bra att köra på när man känner suget. Ikväll blir det nog bara lugnt, fixa lite god mat och titta på någon bra film. Imorgon hoppas jag på fika med fina Hanna där det än en gång har gått alldeles för lång tid, skärpning! Ha en fin kväll ♥





Såhär glad är man i Thailand, usch vad jag vill iväg på mer resor.. Men någonstans måste man börja tänka på studier med och det kan man ju minst sagt säga att jag börjat göra :)

Upp till bevis!

Nu ska vi se om mina nya löparskor håller måttet! Även om dagsformen inte är riktigt på topp idag heller så hoppas jag på en bra runda :)


Losing your memory..

Oj, tomt igen jaja sånt händer ;) Ikväll sitter jag bara hemma och tar det lugnt eller ja kom hem för en timme sedan för har jobbat lite nu i eftermiddag/kväll. Har precis ätit kräftsallad och fy så gott det var, efterrätten blev en powerking fattar inte varför jag blivit så förtjust i just denna dryck..

Min helg har varit minst sagt fartfylld. I fredes så vart det först lite photoshoot på jobbet ;) sedan åkte jag och Peter in till Kristianstad vi båda skulle köpa löparskor och ja det gjorde vi ju slog till på ett par riktigt nice. Det var ju även då strålande sol och vi köpte med oss take away och satte oss på en bänk i solen och käkade, mys ♥ köpte även en varsin glass :) Sen ringde telefonen och ja det var ett samtal om lite party och självklart va jag på va ju ledig denna helgen! Blev en kul kväll trots drama fast det rörde ju inte mig men ändå hamnade även hemma hos Ursula en runda och det va inte dumt alls!

Lördagen vaknade man upp och kände sig en aning tung i huvudet, mobilen var på villovägar och jag säger bara shit vad beroende man har blivit av sin telefon känner mig helt naken utan den, fast det gör nog alla eller hur? ;) Men men det var bara att tagga till igen för även denna dagen bjöd på fest hann med förfest innan förfesten, förfest, grillning, barhäng och hemmafest/efterfest hade jättekul och hoppas att detta snart händer igen :D

Idag vaknade jag en aning tung i huvudet och skakig i hela kroppen haha men det var det värt! Satt en stund och njöt i solen med en kopp kaffe innan det var dags att åka och jobba lite och ja nu sitter jag här och kände suget efter att skriva av mig lite :) Känner mig faktiskt ganska tom just nu. Trots att jag haft en bra helg fylld med vänner, skratt, fest, mys, fint väder + att jag varit omgiven av min fina familj så känner jag mig så tom, det känns som att det är något som fattas och ja det är det ju. Det är jättemycket som fattas men det va ett tag sedan jag kände mig såhär tom och likgiltig, just för stunden känns det som att ingenting spelar någon roll. Hatar att känna såhär för jag har så otroligt mycket att vara glad för. Hoppas det släpper!

Imorgon ska jag inviga mina löparskor, ja det ska jag fan göra om det så regnar.



Såhär såg jag ut igår lite skillnad om man jämför med nu, sliten en aning trött och smådeppig. KUL. Kunde det inte varit lördag idag med?

Messy life, messy room!

Hejsan =) Ibland dröjer det lite här mellan uppdateringarna. Min förklaring till det är att jag bloggar bara när jag känner för det. Varför jag har bloggen är för att just när jag känner för det så ska jag kunna skriva eller lägga up bilder här, för min egen skull. Sen att det är lite folk som klickar in här då och då är ju bara roligt :)

Idag vaknade jag upp hos Ursula, sov där inatt för igår så delade vi en flaska vin och satt och snackade hela kvällen. Kändes som en evighet sedan och det var riktigt mysigt tycker jag! Nu är jag hemma och har fått för mig att storstäda, ja då menar jag verkligen slita ut allt och rensa järnet! Det måste verkligen göras jag har skjutit fram det nu i en hel evighet och blir så deppig varje gång jag ser det. Får se hur lång tid det tar jag gissar på typ 5 timmar. Uppdaterar när jag är klar så får vi se hur lång tid det tog haha ;)

Vår <3

Vilken dag! Man kan inte göra mer än att älska vårdagarna, 15 grader inte ett målen stekande sol och ingen vind. Jag blev iaf sugen på en lång powerwalk och så blev det jag och Peter satte igång våra ben i raskt tempo i 1 timme och 30 minuter så härligt! Sen vart det en snabb fika med Ursula och tigghunden baltiz ;) Nu är jag på väg ut till farfar där det bjuds på socker saltade tjocka revben som jag verkligen älskar! Bra start på en ny vecka :D


Party ohh yesss!

Nu åker jag på fest :) Det blir jag och killarna, nicee! Dock är inte Ursula med men hon är snäll och öppnar för mig på jobbet imorgon :D Ha en bra lördagskväll för det ska fan jag ha!


2012-03-08

Uppe med tuppen idag med, idag är det tändena som ska besiktigas nu på morgonen sen blir det jobb hela dagen. Igår somnade jag ganska tidigt och fy vad oroligt jag har sovit inatt. Vaknat hela tiden och huvudverken ska vi inte snacka om.. Vaknade iaf upp till ett vitt Sölvesborg och lite glad är jag haha.. Missade ju snön helt när vi var i Thailand så jag har gått och sagt att jag vill ha snö en gång så jag kan få se den iaf :) Men har då fått svaret - då kan du åka på skidsemester haha.. Alla vekar vara trötta på snön utom jag.
Ha en fin dag :)


2012-03-07

Nu är jag en glad tjej, bilen gick igenom besiktningen så nu rullar vi ihop iaf ett år till :) Just nu är jag och farfar ute och kör vi ska åka och jobba lite! När vi är klara blir det träning, jag längtar. Ha en bra dag solen skiner iaf just nu så ut och njut :)


Du får mina tankar att snurra - I like it

Hemma efter ett arbetspass på hela 1 och en halv timme haha.. Fast sen att jag var kvar på jobbet ytterligare en timme efter jag slutat för att snacka med Ursula som jobbar sent idag hör ju inte till ovanligheterna. Kvällen blir lugn, har precis haft lite egenvård, målat naglarna om någon känner för att notera det. Jag lånade hem filmen - What`s Your Number? som ska vara en romantiskt komedi, passar ganska bra en kväll som denna. Imorgon ringer klockan 07.00 då är det bilen som ska besiktigas KUL eller inte. Jag får alltid tidiga tider och jag som gillar att sova lite längre men ska väl vara glad för att komma upp i tid för en gångs skull. Nu sätter jag punkt för ikväll sov gott ♥


Nu jäklar!

Skärpning Therese.. Fortsätter jag i den här takten är jag lagom tjock och flåtig tills sommaren. Något jag är väldigt duktig på är att fastna vid datorn en hel dag "för jag börjar ju inte jobba förens senare så tar det lugnt tills dess" och så under tiden äter jag för många mackor och gärna lite choklad om det finns och oj, där fanns ju lite chips. Nej det får bli tvärstopp med det där nu. Någon form av träning 5 dagar i veckan och bra kost 6 dagar sen 1 dag där jag får äta vad jag vill, sen behöver man ju inte överdriva med att frossa i allt gott men lagom :) På det viset ska jag nog bli både piggare, gladare, smalare, fastare och ja jag kommer då leva ett mera hälsosamt liv! Nu kör vi!

Bild ifrån en härlig dag förra våren, tiden bara springer iväg...


2012-03-06

Godmorgon, ja jag sov så här länge.. Jag hade ställt klockan på halv nio för jag har massa saker jag ska hinna med idag men gårdagen tog hårt på kroppen så jag sov vidare när klockan ringde och tar tag i sakerna snart.
Hoppas på en bra dag både för mig och för er ♥






2012-03-05 Din Födelsedag

Ibland kommer livet över en. Idag skulle min bror fyllt 18 år. Jag saknar han och jag älskar han och jag vill bara krama om han. Att mista sin bror, nej jag har inget mer att säga.




Grattis brosan ♥

Make this dream the best I've ever known

Godnatt ♥


Same same

Sitter i bilen på väg till Karlskrona
för arbetspass nr 2. Nu ska det packas och lyftas lådor, ser det lite som ett träningspass! Jobbet på Preem idag kändes precis som vanligt. Samma kunder samma fraser och ja samma av allt.. Lister är sig likt! Tur iaf jag har min bästa vän med mig i bilen, powerking sviker aldrig :)


Så kan det gå..

Yey, min morgon blev inte alls så lugn och fin som jag trodde. När jag skulle köra in till stan så körde jag fast här på vår uppfart. Jag blev riktigt jävla arg men kom till slut på att om man lägger två långa brädor bakom däcken, gasar så mycket det går så kommer jag nog loss och det gjorde jag. Det resulterade dock i en sönderkörd gräsmatta, en bil som är full av lera och garageporten ser inte så fin ut den heller. Fick sen idiotköra in till stan för att hinna i tid och blir sen ännu surare för hon jag skulle träffa va 20 minuter sen. Aja nu har jag fått i mig äggröra och ska köra till jobbet. Hejdå!


2012-03-01

Godmorgon :) Nu när jag skulle skriva rubriken och såg att det var 03, alltså mars redan! Herregud vad fort tiden har gått. Det är väl för att man har missat en månad i kalla Sverige men ändå snart är våren här på heltid :) Just nu äter jag frukost, havregrynsgröt med jordgubbar och bananer i. Inget socker eller sylt som jag har annars men detta va inte fy skam det heller och så en kopp tee. Snart ska jag befinna mig i stan för ett litet ärende sen vid 11.00 jobbar jag för första gången på över en månad på Preem och jag har ganska blandade känslor kring det.. Hoppas ni har en mysig morgon & självklart en bra dag :)

RSS 2.0