Bara så att ni vet :)

Nu är det så här att under resans gång kommer det är bloggas på

http://thereseursula.devote.se/


Där kan ni följa mitt och Ursulas äventyr i Thailand :D Hoppas ni läser där och drömmer er bort till sol, bad, äventyr och låt sedan er fantasi flöda ;)

Bloggar på denna bloggen när vi är hemma igen, om en månad :D

Try to stay calm!

Godmorgon :) Nästan uppe med tuppen idag, iaf med hjälp av massa alarm bara för att jag ska somna tidigt ikväll och up tidigt imorgon så jag kan sova på planet imorgon. Inatt när jag skulle sova tog det en hel evighet.. Låg och snurrade, vred och vände mig i flera timmar och ja idag är jag nervös som fasen! Hur ska detta gå? shalalalala... Runt 11-12 idag kommer Ursula hit och då är det packning som gäller..

Dagens to do list ♥
  • Packa min packning
  • Städa bilen
  • Hem till Ursula och fortsätta med hennes packning
  • Träna
  • Klippa håret
  • Fixa musik
  • Träffa några nära och kära för att säga "hejdå"
  • Försöka hålla nerverna i styr!

 

Nu får det bli en kopp kaffe innan alvaret börjar haha :)


Sitt ni här och frys, mohahaha ;D

Jag är ganska så tom just nu faktiskt. Det är nog normalt tror jag :P Mina två timmar på jobbet gick bra, en cigg senare och ett litet möte med Ursula så har jag nu hamnat hemma igen. Ligger i sängen och är duktigt avslagen. Får bli en film nu tror jag. Imorgon blir näst sista dagen på Svensk mark :) det är faktiskt, riktigt riktigt gött!

Och bara för att jag har "för lite" att göra egenterligen så bjuder jag på det här.. Bara för att det alltid på ett eller annat sätt spårar ut när jag och Ursula ska göra något :D Här skulle hon ta ett fint foto. Hehe







Gahh vad jag längtar till Thailand nuu!!!

Idioti.


Jag är så fruktansvärt frustrerad på hur folk tänker. Många tror att dom ska få saker och ting serverat på silverfart framför ögonen på dom. Kämpa för fan istället för att gnälla. Men nej det är tydligen också jobbigt. Bättre och gnälla. Patetiskt!! Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur fel jag anser saker är och vad som behövs ändras. Men lika bra att spara dom åsikterna ett tag till.

When you're feeling empty..


Ett ganska så stort leende på läpparna!

Att vakna av världens hostattack gjorde att jag tillät mig själv ligga kvar i sängen typ väldigt länge för att vila mig och bli bättre och det har jag nog lyckats med :) Idag är det tisdag och jag ska jobba i två hela timmar, Linda på jobbet behövde vara lite ledig så ja vad säger man, två timmar är ju aldrig fel haha :)

Ska försöka åka inom Jenny`s Klipphörna innan jobbet med för att köpa lite schampo och balsam. Ikväll blir det nog en lugn kväll är ganska sliten sen igår kväll.. Va hemma hos Kim med Khaled och va inte hemma förens lite över fyra, visst däckade innan det men åkte hem och sov i min egen säng lite för sent kanske..

Ahh, just det höll på att glömma

eller inte, hehe.. Bild ifrån Koh Tao där står vi snart och bara glassar! Woppaaa..

Måndag morgon?

Hej, idag är det tusen saker som jag borde göra men är jättetrött trots att jag sovit sen kl 18.30 gårdagskväll.. Lika bra att ta tag i sig själv och sätta igång! Helgen har varit precis som den ska vara :)

I fredas fikade jag med Sussa och det var efterlängtat :) sen på kvällen tog jag det lugnt hemma med en film osv. I lördes hämtade Ursula upp mig här hemma så åkte vi till Kristianstad för shopping, god fika och även lite brynfix. Jag kan ärligt talat inte säga när jag vart ledig en lördag senast och ännu mindre när jag och Ursual va lediga ihop så ja vi passade på :) Efter shoppingen bjöd jag och pappa farfar på middag här hemma mysigt. ♥ På kvällen var det dags på fest, efterlängtat! Började med förfest hemma hos Hoffe sen begav vi oss till Kristianstad för att köa till Bånken men vi gav upp och gick till depå och dansade järnet haha.. Sen var det efterfest hos Khaled där typ alla sov över.. Där spenderade vi även hela söndagen liggandes i bäddsoffan och kollade på div tv program/filmer :) var inte hemma förens 18.30 och somnade då som en stock och sov tills typ nu.. Toppen helg faktiskt :D

Några av oss inne på depå :)

Hemma hos hoffe :)

 

Nu måste jag sätta igång.. Ha det så bra så länge :)


LEDIG :D

Känslan är där den ska vara, och den känns så jävla rätt! wihooo :D Nu är det färdigjobbat (om man bortser ifrån två timmar på tisdag som jag tog för att vara snäll) så nu är allt fokus på resan och hinna träffa vänner. Visst det är bara en månad men en månad är sjukt stort för mig. Idag håller jag på att tvätta lite och snart ska jag köra och fixa lite och fika med Sussa som precis har kommit hem ifrån en resa hon med så det finns nog som vanligt tusen saker att snacka om.. (precis som vanligt haha)

Igår tränade jag och Ursula, vi har kommit in i detta nu, även om jag igår var så jävla osugen på det men huvudsaken var iaf att vi kom dit igår :) Imorgon ska vi till k-stad och shoppa lite nödvändigheter inför resan som man tror att man behöver haha.. Hörs säkert sen, ha det så bra så länge :)




Pusssss

12/1-2012

Sådär ja, jobbat sedan 06.00 och nu är det dags för frukost. Man bara måste bli glad när man kommer till jobbet och ser denna lappen, tack Ursula :)) <3


Stop complaining, do something about it...


You just have to love the idea

Hej :) Gud vad tråkig min vardag är just nu.. Jag bara jobbar, tränar och tar det lugnt! Idag var det dags för en ledig dag innan det blir ett ryck igen på 11 dagar i sträck. Men efter regn kommer solsken? THAILAND ;) mmhhh vad jag längtar. Varje kväll går nu ut på att surfa runt på olika sidor o se vad man hittar för kul, kolla på hotell och flyg till olika destinationer osv osv yeyy! Jag kom på att totalt har jag varit på tre st solresor innan och alla har varit på en vecka åt gången och det blir tre veckor right? och nu ska jag iväg i fyra veckor i ett sträck tanken värmer. Tänkte att jag skulle kolla igenom garderoben ikväll och se vad det finns för aspiranter till resan. Puss på er ♥


God natt :)

Wohoo, nu har hela helgen gått och jag har hunnit med en hel del :) I fredas blev det fest, Ursulas kusin Maria fyllde år och det firade vi med kinamat, god dricka och lite snapsar på det. Utgång var på diskussion men vi stannade hemma tur va det haha :P Blev inte mycket bilder under kvällen men en bild lyckades tas iaf

Litte suddig men ändå :) Maria, jag och Ursula.

Jobbade på igår ett litet pass på fem timmar sen var planen att åka hem och vila. Men nej så blev det inte jag hamnade i Olofström på bowling med pappa och massa andra mc knuttar :) hade en trevlig kväll även där!



Jag och pappa. Första gången jag shotade med han var denna kvällen haha!

Idag söndag har jag jobbat, sjukt tråkigt faktiskt för det var jättelugnt idag. Och så nu ligger jag hemma och ska sova, sova djupt hoppas jag för är riktigt trött. Ska ju upp om några timmar igen.. Sov gott kära vänner. ♥

Excuse me But I might drink a little bit more than I should tonight..

Nu kör vi :D

Lets party! :D

Phjuu.. Vad trött jag är, hamnade i sängen med en st powerking och hoppas att den ger resultat och inte bara är god! Ikväll blir det party, Ursulas kusin fyllde år igår så ikväll blir det födelsedagsfest för hela slanten kommer bli mycket spännande, alltid kul med människor som man inte känner :) Nu ska jag börja fixa och trixa inför kvällen ha det så bra :) pusss ♥

Bring it on!

Nästan hela dagen gången och jag har tjänat goa pengar :D när jag tänker på lönen så blir det helt plötsligt kul att jobba! Ligger och slappar lite nu för snart så ska jag in och träna med Ursula och fy fan vad vi ska träna idag har jag bestämt, sjukt pepp! Sen blir det matlagning, det blir lite storkok typ för vi ska fixa matlådor osv.. Sen blir det nog en hel del snack om resan och planer kommer säkert att smidas. :) Just nu känner jag mig som ett litet barn som väntar och längtar efter en viss leksak, jag väntar på ett paket ifrån asos och jag är sjukt ivrig. Vill ha det nuuu! Men det kommer ju aldrig, aja bara att lugna sig och inse att det kommer med tiden hehe..



En aning trött tjej, men efter träningen är man nog på g igen!

2012-01-04

hejsan hoppsan fallerallelaaa... Vilken härlig rytm jag har kommit in i nu när jag har öppnat på jobbet några dagar i rad. Man hinner med så mycket när man går upp tidigt och det gillas. Längtar inte ens efter att få sova länge :D Vilket jag alltid gör annars hehe.. Idag efter jobbet åkte jag in till gymmet där jag fick lite rådgivning och instruktioner utav en som jobbar där vilket kändes riktigt skönt eftersom jag inte vågat träna så mycket sen jag fick ont i ryggen men nu jävlar!

I natt hände en sjuk grej, iaf för mig. Jag sov hos Ursula och vi gick o la oss runt tolv för jag skulle ju upp tidigt. Kl 02.30 vaknar jag utav att jag står i hennes hall och kollar på mobilen? jag fattade ingenting. Jag har alltså gått i sömnen för första gången i mitt liv (vad jag vet) och vaknade stående i hennes hall. Jag kan inte släppa de + att när jag gick till jobbet i morse så vart dörren öppen och Ursula låser alltid den (nu kommer hon inte ihåg om hon gjorde det igår) men tänk om jag varit ute och gått på altanen osv? haha sjukt! Undra hur och varför man går i sömnen..

Förväntansfull, nja lite ;)

Alltså nu är det inte många dagar kvar :D eller jo det är ju 23 dagar men hallå? det kommer gå sjukt snabbt. Jag vill iväg nu, bort till andra sidan jorden till värmen. Gud vad jag längtar!



Bara sitta och titta ut över havet, kolla på männsikor och tänka i massor. Hur underbart? Eftersom att jag inte läser några böcker så är det min sysselsättning. :)



Jag och Urusla i Cypern.
Har gått igenom mycket med denna jävla gribban, nu ska hon visa mig Thailand och vi ska erövra det!

Funderingar..

Världen vi lever i är sjuk, fast det är ju vi som gör den sjuk men ja..  En sak jag stör mig på väldigt mycket är hur folk verkligen förstör sig själva för lite uppmärksamhet? jag menar vart blev det fel? hur mycket är det värt? och hur kåt på uppmärksamhet kan man vara egentligen? Här bor man i en liten håla i Blekinge inte i Hollywood utan i Sölvesborg och en del är ju som hyenor för fasen. Nej skärpning skärpning. Vad är det värt om några år i jämförelse mad vad man får "offra" och vad man "får" för lite uppmärksamhet.. Va dig själv ha kul och lev ditt liv med dom som verkligen bryr sig om dig för den du är, resten är för det mesta bullshit som du fick som tack för uppmärksamheten som efterfrågades.

Sleepy <3

Hej :) Ja, måndag kväll och inte mycket kul har hänt idag. Började jobba när det var mörkt och slutade när det var mörkt. Ikväll hade jag egentligen tänkt och träna men idag på jobbet så blev jag dålig så skippade det. Har krängt massa vitaminer, clementiner, tee och Ipren och hoppas fan jag är pigg och kry imorgon när klockan ringer samma tid som idag.. För imorgon vill jag träna! Alltid när jag börjar träna så blir jag sjuk och får huvudverk sjukt irriterande. Nu ska jag sova, är lagom slö och trött. God natt ♥

Skulle nog med gott samvete kunna säga att jag är en blandning mellan längst till vänster och längst till höger haha..

Funderingar..

Gode gud vilken ångest jag får ibland. För att jag inte har börjat plugga än. Men det är lugnt! Väldigt många börjar inte förens senare i livet och jag är ju bara 20? Det viktigaste för mig är att verkligen vara säker på att det jag väljer är rätt. Jag vill inte "kasta bort" men så kan man inte heller säga men jo, kasta bort år och pengar på något som är fel. Men hur man än vänder och vrider på det så vet man aldrig vad man vill göra om 25 år så någonstans måste man ju börja, eller hur? :P Sen vill man så mycket, ska ju iväg till Thailand med bästa Ursula i en månad men det finns så mycket mer man vill se och göra. Och det känns som att när man börjat plugga så finns ingen ekonomi till det och efter skolan så bör man börja jobba så att man utövar sin utbildning och får arbetslivserfarenhet.. Och ja hur lätt är det då att sticka iväg på semester några månader?


2012-01-02

Working 06.00 - 16.00 yippey! :)

Inget glamoröst liv här inte, men efter regn kommer solsken :D

 

Hörs sen ♥


Thailand :)

Man kan ju inte låta bli att kika runt nu innan resan på olika sidor och se om det är något speciellt som griper tag i en. Faktiskt så blev jag just nu kär i Koh Tao som verkar vara helt underbart! Fast det finns säkert tusen ställen som är helt underbara men jag menar, come on??

 

 

okej jag vet att bilder kan förvilla men nää, kanske blir det ett besök där. Det är många ställen man vill till :)


2012-01-01

God fortsättning, hoppas erat 2012 kommer va lika bra som mitt! För jag har en känsla att detta kommer bli ett fantastiskt år :D Igår firade vi nyår hemma hos Fille det var mycket trevligt! Han hade gjort god mat (förvånad faktiskt) och det var trevligt folk god dricka och bra musik osv osv! Jag åkte hem lite innan tolvslaget för att fira de sista minuterna med en speciell människa för mig, lyckat! Idag kom jag på det tråkiga... Jag tog inga bilder igår? hade inte ens kameran med mig, kunde ju tagit med mobilen men hade inte en tanke på det.. Jaja minerna finns i huvudet :) Tror säkert att alla legat hemma idag svinbakis men nja här är det lugnt härligt härligt. Speciellt när man ska upp 05.00 imorgon och några dagar framöver. Ikväll hade jag planer men dom sket sig. Ha en fin kväll alla ♥


Hade tagit en bild inne på Filles toa, så ja såhär såg jag ut igår :)


RSS 2.0