Skottår

I år är det ju skottår och hörde precis på nyheterna att de som har månadslön alltså inte timlön jobbar gratis en dag som denna, 29 februari. Hur det går ihop hann jag inte uppfatta men tycker lite synd om dom som fick jobba gratis idag.

En sak till, idag ska det ju tydligen vara kvinnornas dag att fria. Jag tror inte på det där, det skulle va kul och se någon statistik över hur många kvinnor som faktiskt friade idag. Jag tror inte det spelar någon roll eller att det ökar speciellt mycket, iaf inte i Sverige!

När jag va liten ville jag gifta mig och ha världens största och pampigaste bröllop, nu vill jag nog inte gifta mig. Jag tycker inte det är något bevis på hur mycket man älskar varandra jag tycker bara det är en stor fest som kostar massor med pengar (om man inte gifter sig typ i stadshuset) och jag tror att när man gifter sig så ändras förhållandet ofrivilligt inte alltid till det bättre för då är man gifta och har den hållhaken på varandra hela tiden. Sen för den delen, när man gifter sig så avger man löften, ett av dom är - Tills döden skiljer oss åt. Alla dom som skiljer sig står då och ger tomma löften förmodligen för att dom gift sig för snabbt, inte kände sin partner tillräckligt väl eller inte älskar varandra så mycket som dom trodde utan kanske gjorde det för att någon tjatat fram det, känt pressen - alla andra gör det. Eller så gifter dom sig för att dom helt enkelt älskar varandra så mycket att dom kan ge de löftena. Inte fasen vet jag egentligen bara tankar som kom helt plötsligt.



Fast ja man ändrar sina åsikter, drömmar och planer hela tiden. En dag kanske även jag faller för det där..


Svensk husmanskost ska det va!

Vilken härlig dag :) Har ju som sagt varit i Kristianstad idag men eftersom att man inte är jätte rik nu efter resan så blev det bara ett par vantar och ett pannband inhandlat så nu kan jag hålla händer och öron varma när jag är ute och går. Sen blev det en extern hårddisk också. Efter besöket i den stora staden (allt känns så litet när man jämför med Bangkok där man gick och shoppade för några dagar sedan...) så bestämde sig jag Peter och Kim för att ut och gå en runda. Det blev en härlig runda i raskt tempo i ca 1 timme. Skönt! Snart ska jag ställa mig vid spisen och göra biffar, sås och potatismos hoppas det blir lika gott som det blev sist det tillagades här hemma, har längtat ganska länge efter det nu. Hoppas det går något kul på tvn ikväll, känner för att bara ta det riktigt lugnt :)

2012-02-29

Hjälp, jag är hungrig! Jag visste att vi hade ägg i kylen så tänkte att jag skulle göra äggröra men när jag tar fram äggen och kollar datumen ångrar jag mig lika snabbt igen.. Ska nog fråga min pappa om jag ska börja veckohandla igen så att det alltid finns frukost osv hemma :) Idag är det Kristianstad som gäller, behöver köpa ett par fingervantar, extern hårddisk sen faktiskt en plattång med.. Den ville inte som jag ville igår, den funkade innan jag åkte iväg men inte igår.  Ska även hinna med träna & städa idag efter shoppingen.
Ha en fin dag så hörs vi sen ♥

Kom på en sak, jag har redan börjat flossa :( jag som ville vara brun och fin länge!


Allt på listan, CHECK :D

Skippade gymmet idag och begav mig ut på en härlig powerwalk istället! Satt framför datorn och tänkte på hur jobbigt det skulle va och köra in till gymmet och träna sen hem och duscha och fixa sig och sen in till stan igen. Jag kollade ut igenom fönstret och såg att det fortfarande vart ljus ute. Det har jag missat helt sen jag kom hem ifrån Thailand, när vi åkte blev det mörkt vid 16.00 nu är det fortfarande inte mörkt ute, så skönt! Så en härlig runda här ute på landet blev det, med bra musik i öronen kan även en powerwalk bli kul! Nu blir det duschen för vem vill sitta och lukta svett på en biosalong? inte jag iaf hehe..

När jag va ute och gick fick jag syn på detta trädet, dom har ju målat dit ögon på det och jag förknippar trädet/figuren/konstverket med

tyckte det var lite kul ;)


We all want more


2012-02-28

Morning :) eller ja, jag har varit vaken ett tag. Jag åt ju middag igår hemma hos min farfar och beslutade mig för att sova över där. I morse blev jag väckt och ägg och bacon stod serverat på bordet. Hur underbart? En sak som jag aldrig gör men som är sjukt mysigt är att äta frukost i lugn och ro och faktiskt kolla på nyhetsmorgon, ska nog försöka börja med det :) Nu sitter jag hemma och ska ta tag i dagen. Det blir lite "jobb" på hemmaplan, träning och kanske en fika hinns med, fast nyttig fika då för om jag vill se något resultat av träningen måste jag tänka på vad jag stoppar i mig!

puss & kram ♥


Jag ska riva mina murar tills vi ser varandra

Skön känsla det där, när man känner att man gjort allt det man skulle + lite till :) Träningen var ganska jobbig men det räknade jag med. Det tar ju ett tag att komma igång igen efter ett uppehåll! Hann även med lunch i "stan" med bästa Peter och Kim. Fina grabbar det där! Nu blir det snart middag sen får jag se vad kvällen bjuder på. Jag börjar inte jobba förens på torsdag så har massa tid att fylla upp för man är ganska rastlös här i lilla Sölvesborg..


2012-02-27

Måndag= ny vecka.. Yes en ny vecka som ska spenderas här i Sverige i det "normala" livet. Spännande. Helt ärligt så har jag sådan fruktansvärd ångest idag. Måste göra något med mitt liv. Och tro mig, det kommer ske förändring.

Idag ska jag till frisören och bli snygg i håret igen, mitt hår blektes ganska mycket när jag var iväg så nu är det typ lite rött igen. Dags för att blir fräsch igen. Jag ska även träna ett riktigt nice träningspass idag hade jag tänkt mig, vill verkligen bara komma igång igen! Måste även köra utom jobbet och kolla när jag börjar jobba igen, antingen är det imorgon eller är det på fredag. Ikväll blir det middag med min kära farfar han ska bjuda på socker saltade tjocka revben som är det absolut bästa som finns (i mat väg).  Sen är jag ganska fikasugen me, så om det är någon som är det så hör av dig :)


Ehh va fasen, jag kör in och tränar nu.. Kan lika gärna göra det som att slöa framför datorn i tre timmar.

Vi hörs sen

pusssss ♥







Home sweet home? :S

Sådär, då är man hemma igen. I fredes landade planet på Kastrup. Efter en helt underbar månad i Thailand känns det ibland hemskt och ibland skönt att vara hemma igen. Jag kan lugnt säga att jag absolut inte ångrar att jag åkte och jag vill bara iväg igen. Jag kommer att skriva och berätta mer om resan när jag får bilderna som Urusla har. Roligare att berätta och visa när man har bilder till tycker iaf jag :)

Ifredes när jag kom hem så hade vi familjemys här hemma ♥ jag pappa och farfar åt god middag, tårta och drack champagne. Kan säga så här att krama om dom två var den bästa kramen på otroligt länge + att det värmer i kroppen när man känner att det är besvarat :)

Lördagen (igår) fikade jag med fina Sussa, snacket flödade som vanligt och vår obligatoriska runda in på Shack Matt efter Coffee House genomfördes! På kvällen blev det lite party här i Gammalstorp. Jag, peter och kim fixade tacos och vid 19.00 kom resten av gänget hit. Sicken kväll det blev, den ena gladare, fullare, snurrigare, fnittrigare än den andra haha.. När vi kände oss klara här åkte vi till Mingel i Karlshamn, jag har aldrig gillat det stället men tänkte va fasen ge det en chans till. Och nja jag och mingel är inga passande pusselbitar.

En sak jag måste säga är att man märker en sådan otrolig skillnad på folket här i Sverige och i Thailand. Här ska killarna gå och spänna sig och vissa ha otroligt dålig attityd, tjejerna ska vara uppklädda ifrån topp till tå & inte minsta lilla fel får förekomma och kolla snett på folk är ju absolut något som vissa verkar njuta av. Njaa kan inte Sveriges nattklubbar ha lite mer skön känsla, koh Sam road stil hade suttit fint. Men ja man kan ju drömma.

Kvällen va iaf nice, åkte hem ganska tidigt för det blev kanske en liten drink för myk ;) hehe. Vi tog en taxi hem och fy fasen vad skönt jag sov! En sak till, man kan på ett kort ögonblick, genom val och attityd ganska lätt urskilja vilka vänner som verkligen är guld värda. Ibland förvånar människor en så otroligt mycket. Vart tog respekten vägen för vänskap? Slit och släng? nej så funkar det inte. En klar tankeställare. Bägaren kan rinna över. Idag har jag bara tagit det lugnt. Kände att det behövdes efter en månad iväg på resande fot och en fullspäckad helg. Ikväll blir det mys i min sköna säng, en bra film och chipsfrossa för imorgon börjar jag med träningen och kosten ska skärpas till ordentligt! KUL KUL :D


Myser i min onepiece :)


RSS 2.0